wervingsactie zonne-energiebanner

 

logo CvAE200

 

opleidingen

 

ifd

Veilig-werken-op-dakenNu verkrijgbaar: het boek 'Veilig werken op daken'

Na jaren van nadenken, uitzoeken en ontwikkelen publiceert Peter van Houtum van Gebr. Janssen het antwoord op de vraag waarom mensen de hen aangereikte middelen en methoden op het gebied van dakveiligheid niet gebruiken, in het boek ‘Veilig werken op daken: Ben met je VAK bezig’.

Het boek biedt handvatten voor de leidinggevenden en een praktische uitwerking van de actueel geldende regelgeving.

Het zet uiteen hoe een bedrijf het eigen veiligheidsbeleid op een zodanige manier kan vormgeven dat het een veiligheidscultuur wordt. Daarnaast wordt aan de hand van de actuele regelgeving en normering een onafhankelijke uitleg gegeven hoe in de verschillende situaties het best gehandeld kan worden.

Het boek beschrijft een methode waarbij veilig werken onderdeel wordt van het vakwerk dat de dakdekker of bouwvakker levert: ‘Ben met je VAK bezig’, waarbij VAK staat voor Veiligheid, Afspraken nakomen en Kwaliteit.

Het boek wordt ondersteund door SBD (Stichting Bedrijfstakregelingen Dakenbranche) en uitgegeven door de onafhankelijke uitgeverij Lindeman Uitgevers, uitgever van Roofs.

De publicatie Veilig werken op daken: Ben met je VAK bezig is te bestellen door een mailtje te sturen naar info@lumail.nl of via de website www.dakweb.nl.